KOEKOEK

spot

Deze dag staat het vormgeven van uw beleving van het gebied centraal. Een dichter doet dit met woorden, een schilder met verf en doek, een natuuurkunstenaar gebruikt de materialen die ter plekke voor handen zijn.

Om 9.30 varen we vanaf de steiger aan de Loswalweg naar het gebied. Daar staat in de verwarmde safaritent de koffie/thee met wat lekkers voor u klaar. We beginnen met een korte kennismaking en inleiding over natuurkunst door Els.Dan heeft u alle tijd om uw eigenplekje in het gebied uit te zoeken en aan het werk te gaan. Afhankelijk van het seizoen vindt u allerlei materialen die u aanspreken en die u kunt gebruiken.Nog geen idee wat u zou willen maken? Dat hoeft ook helemaal niet. Laat u inspireren door de omgeving. Kijk of u een vorm kunt vinden voor dat wat de omgeving u vertelt. Els helpt u met plezier op weg. In de middag kunt u genieten van een heerlijke lunch. Om 17.00 uur brengt de boot u terug naar de steiger aan de Loswalweg.

Aan het eind van deze dag heeft u:
- ervaring opgedaan met natuurkunst,
- de overtocht per boot gemaakt,
- gewerkt aan uw eigen object in een bijzonder Dordts natuurgebied,
- genoten van een ecologische lunch.

Natuurkunst blijft op de locatie zodat anderen er ook van kunnen genieten. Het werk vergaat in een natuurlijk proces. Komt u nog eens terug om dit te bekijken?
Breng uw fototoestel mee! Dan kunt u ook thuis van uw werk genieten.

Voor u maken wij met plezier een workshop op maat.

 

logoels

 

 

 

 

 

 

logotektonlogonivonwit

workshop

bloempotbomen

In overleg wordt met u
een datum afgesproken.

 

De Kleine Rug,
Loswalweg 1,
3315LB Dordrecht.
Gratis parkeergelegenheid
bij de aanlegsteiger.

 

KOSTEN: 75,- euro
(inclusief: overtocht, koffie/thee/lunch,
gebruik gereedschap en materialen)